Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt'un ziyaretlerine, İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, İl Genel Meclis Üyesi Vedat Tuzcuoğlu, Belediye Meclis Üyesi Şükrü Akkaya, Ak Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Gökçebey İlçe Koordinatörü Kenan Tunç, Kadın Kolları Başkanı Nurşen Yılmaz, İlçe Genlik Kolları Başkanı Faruk Satuk ve ilçe yönetimi eşlik etti.

Bozkurt'un Gökçebey ziyaretleri şu şekilde;

Gökçebey ziyaretine ilçe merkezinde esnaf gezisi ile başlayan Bozkurt’u esnaflar güler yüzlü ve tatlı dille karşılayarak sorunlarını anlattılar.

Kemal Çetinoğlu hayatını kaybetti! Kemal Çetinoğlu hayatını kaybetti!

Gökçebey Muhtarlar derneğinde muhtarlarla bir araya gelen Bozkurt, tek tek muhtarların sorunlarını dinleyerek çözümü konusunda da elimden geleni yapacağının sözünü verdi.

Gökçebey İlçe Devlet Hastanesine ziyaret eden Bozkurt hastanede tedavi gören hastalara önce geçmiş olsun dedikten sonra Hastane Başhekimi Opr.Dr Selen Seyhan Baydağ ve Hastane müdürü Orhan Ekeroğlu’dan hastanede çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kapalı Pazar’da pazarcıları tek tek tokalaşarak selamlayan Bozkurt, Pazarcı esnafların sorunlarını dinleyerek hayırlı işler ve bol kazançlar temenninde bulundu. Daha sonra parti binasında vatandaşların dertlerini bir bir dinleyerek derman olmaya çalıştı.

Bir 7 kişi görseli olabilir

Editör: Melisa Sapaz