Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Metin Demir, seçimlerin ardından teşekkür mesajı yayımladı. Demir, yeni dönemde de ortak akıl ve dayanışmayla Zonguldak ekonomisini güçlendirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda 5174 sayılı Kanun kapsamında gerçekleştirilen seçimlerin tamamlanmasının ardından yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Metin Demir, kendisine ve yönetimine duyulan güven dolayısıyla meclis üyelerine, meslek komitesi üyelerine ve oda üyelerine teşekkür etti.
Seçim sürecinin demokratik bir olgunluk içerisinde tamamlandığını ifade eden Demir, yeniden başkanlık görevine seçilmenin kendisi için onur ve mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Yeni dönemde görev üstlenen meclis, yönetim, komite ve kurul üyelerini tebrik eden Demir, Zonguldak’ın ekonomisine, tüccarına ve sanayicisine katkı sunacak çalışmalarda başarılar diledi.
ESKİ YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR
Önceki dönemde birlikte görev yaptığı ancak yeni dönemde görev almayan meclis ve komite üyelerini de unutmayan Demir, oda ve kent için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Demir, bu isimlerin tecrübe ve birikimlerinden yararlanmaya devam edeceklerini vurguladı.
“ZONGULDAK EKONOMİSİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ”
Birlik ve beraberliğin odanın en büyük gücü olduğunu belirten Metin Demir, yeni dönemde de ortak akıl, dayanışma ve vizyon anlayışıyla hareket edeceklerini kaydetti.
Zonguldak’ta istihdamın artırılması, sektörel çeşitliliğin geliştirilmesi ve kent ekonomisinin daha güçlü bir yapıya kavuşturulması için kararlılıkla çalışacaklarını ifade eden Demir, 2026-2030 döneminin Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, oda üyeleri ve kent için hayırlı olmasını diledi.




