Evren Atış çocuk tacizinden tutuklandı! Evren Atış çocuk tacizinden tutuklandı!

Kent merkezinde Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlamak için Gazipaşa Caddesi’ndeki Madenci Anıtı’nda resmi geçit töreni ve etkinlikler düzenlendi. Çaycuma ve Kozlu gibi ilçelerde statlarda coşkulu bir şekilde kutlanan Cumhuriyet Bayramı Zonguldak’ta Gazipaşa caddesi ile sınırlı kaldı.

 Cadde boyunca toplanan vatandaşlar ise etkinliklerin yapıldığı alana sığmadı. Polis barikatının arkasında uzakta kalıp etkinlikleri göremeyen bazı kişiler tepki gösterdi. Tören alanının ilerisinde, cadde üstünde cep telefonlarını bağladıkları hoparlörlerden marşlar açan vatandaşlar, resmi geçit töreni başlayana kadar bayram coşkusunu kendilerince yaşamak zorunda kaldı.

Zonguldak Belediyesi ve Valiliği’ne sitemde bulunan vatandaşlar “Köprü zaten yıkılıyor. Vatandaşlar alana sığamayacak. Halktan uzak barikat arkasında bayram kutlanır mı. Stadyumda neden yapmadılar. Bu neyin inadı?” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Zonguldak’ın ilçelerinde Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır bir şekilde kutlamaların fotoğraflarına “Zonguldak sınıfta kaldı” yorumları yapıldı.

Çaycuma'da Tören Alanı:

Kozlu'da Tören Alanı:

Zonguldak'ta Tören Alanı:

Editör: U. G.