Devrek'te 23 Nisan coşkuyla kutlandı! Devrek'te 23 Nisan coşkuyla kutlandı!
Mehmet Naci Kocabıyık, İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olmak amacıyla muhtar adayı olduğunu belirterek mahallenin birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çıktığı bu yolda ilerlediklerini kaydetti.
Kocabıyık konuşmasında, İsmetpaşa Mahallesi’nin zengin kültürüne olan derin bağlılığını ve mahallenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirterek, “Ekibimizle, mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemseyen bir yaklaşım benimsedik, mahalledeki herkesin söz sahibi olmasını istiyoruz. Mahalle sakinlerinden gelen her türlü görüş, öneri ve eleştiriyi değerli buluyoruz, bu nedenle mahallemiz için birlik olma vakti, el ele gönül gönüle olma vaktidir. Ben ve ekibim her mahallemizin bütün güzelliklere kavuşması için hazırız” dedi.
Seçimlerin demokratik ve ahlaki kurallar içerisinde bir seçim olmasını dileyen Kocabıyık, “Değerli mahalle sakinlerimden, hep birlikte daha güzel, daha mürüffeh bir mahalle yaratmak, insanları huzur ve mutlu bir mahalle yaratmak için desteklerini bekliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Editör: Şeyma Kaya