Çaycuma Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Vantrolog Çiğdem Çelebi ile ilk ve ortaokul düzeyindeki çocuklara yönelik, Cumhuriyetimizin önemi ve faziletleri ile değerler eğitiminden oluşan bir kukla gösterisi yapacak. Değerler eğitimi içinde topluluk önünde konuşabilme, uyku sorunu, söz vermenin önemi, anne-babaya güvenme, aidiyet, özel eşyalar, kendini, bilgi ve becerilerini fark ederken gerektiğinde sınırını bilme ve kendini zorlamama, doğayı, yaşamı koruma ile gibi konular eğlenceli bir şekilde işlenecek.

ÇAYCUMA’DA BİR İLK

Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda 24 Ekim 2023 Salı günü saat 16.00’da başlayacak etkinlik Çaycuma’da bir ilki oluşturacak. Aynı zamanda okul öncesi öğretmeni olan Vantrolog Çiğdem Çelebi çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda drama temelli çalışmalar yapıyor. Kukla gibi bir materyalin çocuk üzerindeki olumlu etkisinden yola çıkarak hazırladığı eğitim programını ülkenin değişik yerlerinde sergileyen Çelebi, onkoloji ve hemotoloji bölümlerinde tedavi gören çocuklara kuklası Marmelat ile destek olmaya da çalışıyor.

Çaycuma Havalimanı'nın 2024 yılı yolcu trafiği istatistikleri açıklandı! Çaycuma Havalimanı'nın 2024 yılı yolcu trafiği istatistikleri açıklandı!

Editör: Melisa Sapaz