Oyuncu ve senarist Gupse Özay’ın kaleme aldığı Yönetmenliğini Zonguldaklı Kıvanç Baruönü’nün yaptığı heyecanla beklenen yeni filmLohusa”nın okuma provası yapıldı.Yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın yaptığı, "Eltilerin Savaşı", "Görümce", "Deliha" filmleriyle milyonlara ulaşan başarılı oyuncu ve senarist Gupse Özay, son filmi "Lohusa" için çalışmalarını hızlandırdı. Uzun bir senaryo ve kast çalışmasının ardından önümüzdeki günlerde sete girecek olan filmin oyuncu kadrosu okuma provasında buluştu.

Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde beyazperdeye taşınacak filmde rol alan Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Su Şanad, Elif Nur Kerkük ve Feri Baycu Güler’in katıldığı "Lohusa" filminin okuma provası kahkaha ve eğlence içinde geçti. Kıvanç Baruönü ve Gupse Özay provada esprileriyle keyifli anlar yaşattı.

ÇEKİMLER 11 EKİM’DE BAŞLIYOR

Lohusa ekibi çekimlere 11 Ekim tarihinde başlayacak. Filmde, bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olaylar anlatılıyor.  Film, 2024 yılında izleyici ile buluşacak.

Film öncesi okuma provasından kareler paylaşan Yönetmen Kıvanç Baruönü şu ifadeleri kullandı:
“Bir avazda inşallah denir bilenler bilir:) bugün Lohusa filmimiz için hepbirlikte bir okuma yaptık. Gupse’nin hayaliyle başlayan macera bugün pek çok oyuncu dostumun katılımıyla gerçeğe dönmeye bir adım daha yaklaştı.Okuma provaları genelde gergin geçer, herkesin kafasında binbir soru hele bir de oturduğun yerden senaryodan okumak falan sıkıcı iştir. Benim çok projede eve dönüp okuma provası sonrası acaba bu filmi çekmemeliyim dediğim olmuştur. Ancak bugün bu sefer galiba oldu dedim içimden laf aramızda kalsın, herkes çok tatlıydı. Herkesin heyecanı, mutluluğu, sevgisi yüzünden okunuyordu.Eeee alırız bir nazarlık… Zaman içinde zaten bütün oyuncularımızı tanıyacak, hayat verecekleri karakterleri seveceksiniz ondan eminim. Çünkü ben çok sevdim… Kamera arkasında ise defalarca birlikte çalıştığım işimin ehli bir ekip var, arkam sağlam anlayacağınız. Bana keyfini sürmek kalıyor. Bir haftadan az bir zaman kaldı heyecanlıyız. Ama merak etmeyin sizi ihmal etmem, ara ara set dedikoduları veririm:) hep beraber sinema salonlarında gülüp eğleneceğimiz günler yakındır, bugün hissettim. Ayrıca bu enerjiyi özlemişim… Yakın zamanda görüşmek üzere…Unutmayın eskisi gibi yapıyoruz yine alkışlar övgüler oyuncularıma eleştiriler bana:) “

Murat Boz'dan futbol ve seks yanıtı Murat Boz'dan futbol ve seks yanıtı

Editör: U. G.