Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, kendisine destek veren herkese teşekkür  ederek, "Biliyoruz ki yolumuz çalışmakla aydınlanacak!" dedi

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin 38. Olağan Kurultay'ı yapıldı. Yapılan Kurultay'da Genel Başkan Özgür Özel seçilmesinin ardından Özel'in PM listesinde olan isimler belli oldu. Buna göre, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz  Özel’in anahtar listesinde yer almadı. Hazırlanan anahtar listelerde yer almayan Yavuzyılmaz’ın delegenin oyları ile PM listesine seçildi. 

Erdemir işçi alımı yapacak! Erdemir işçi alımı yapacak!

Delegenin oyları ile PM listesine seçilen Yavuzyılmaz sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, destek veren herkese teşekkür etti. Yavuzyılmaz'ın yaplaşımı şu şekilde; "Parti Meclisi üyeliğine adaylığım sürecinde desteği ve güveniyle beni onurlandıran herkese teşekkür ederim.  Yolsuzluk, usulsüzlük ve talan düzenine karşı verdiğimiz mücadeleyi bu önemli görev ile büyütürken, parolamız her zamanki gibi çalışmak olacak. Biliyoruz ki yolumuz çalışmakla aydınlanacak!"

Editör: Melisa Sapaz