Ak Parti’nin eski yeni tüm milletvekilleri, milletvekili adayları, ilçe ve belde başkan ve yöneticileri ile birlikte seçmene gittikleri “67’de 670 Ak ekip ile 67.000 el sıkıyoruz” başlıklı seçim çalışması Çaycuma’da.
Ereğli’de yapılan buluşma sonrası çalışma alanı bu defa Ak Parti’nin iki aday çıkardığı Çaycuma oldu. Mevcut milletvekili adayları ile birlikte tüm belediye başkanları, eski milletvekilleri ile birlikte geçmişte yöneticilik yapmış, aday listelerinde yer bulamamış isimlerle birlikte  küskünler arasında yer aldığı ileri sürülen çok sayıda isim katıldı.

Yapılan duyuruda; “Tüm Milletvekili adaylarımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, önceki dönemlerde görev yapmış Milletvekili, ilçe başkanı ve yol arkadaşlarımız, il genel meclisi başkan ve üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, teşkilatımızda görev yapan kıymetli dava arkadaşlarımızla, Çaycuma’mızda gidilmedik kapı, sıkılmadık el, selam verilmedik gönül bırakmamak için geliyoruz. ‘Türkiye Yüzyılı’ için ‘Yarın Değil Hemen Şimdi’ diyerek Çaycuma’mızın gönlüne girmeye, selam vermeye, hemhal olmaya geliyoruz. Doğru Adımlarla Doğru Adamlarla Geliyoruz” denilmişti.

Editör: Melisa Sapaz