Kastamonu’da narkotik köpek Ceku uyuşturucu madde buldu!  3 şüpheli tutuklandı! Kastamonu’da narkotik köpek Ceku uyuşturucu madde buldu! 3 şüpheli tutuklandı!

Kurban Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri ve tutarları, milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda bin 100 TL olan emekli bayram ikramiyelerinin 2 bin TL'ye yükseltildiğini açıklamıştı. SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı emeklilerinin yanı sıra yaşlılık maaşı, vazife malullüğü aylığı, ölüm aylığı ve sürekli iş göremezlik geliri alan vatandaşlar da Kurban Bayramı ikramiyesinden yararlanabilecek. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde ödenen bayram ikramiyelerine ilişkin olarak "Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, ayın kaçında?" sorusuna yanıt aranıyor. 

Bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran’da başlayacak. Buna göre; Kurban Bayramı ikramiyesi yine bayram öncesi Haziran ayı içerisinde emekli vatandaşların hesaplarına yatırılacak. İkramiyelerin bayramdan 1 hafta önce yani 21 Hazira Çarşamba gününden itibaren hesaplara yatırılması bekleniyor.

Editör: Melisa Sapaz