Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez Grubu Orhan Demircan sezonunda mücadele eden ve play-off hattında yer alan Tersanespor'da Kulüp Başkanı Serkan Göktaş açtı ağzını yumdu gözünü.
 
Başkan Serkan Göktaş, bazı kulüplerin oyuncularına transfer teklifi yaparak akıllarını karıştırdığı duyumlarını aldıklarını belirterek, tüm kulüpleri etik davranmaya davet etti. 

Başkan Serkan Göktaş'ın açıklaması şu şekilde' "yer aldığımız Birinci Amatör Küme Merkez Grubunda en iyi şekilde camiamızı temsil etmeye çalışıyoruz. Kurduğumuz mütevazı kadro ile çıktığımız bu yolda belki de grubumuzdaki takımlara göre futbolcularımıza elimizden gelen imkanların en iyisini sunmaya çalışan Kulüplerden biriyiz. 

Yola bu ekiple çıktık. Sonuç ne olursa olsun bu ekiple ligi tamamlamak tek hedefimiz. Ancak bazı kulüplerin oyuncularımızın akıllarını karıştırdığı duyumlarını alıyoruz. 

Öncelikle tüm kulüpleri etik davranmaya davet ediyoruz. Eğer talip oldukları bir oyuncu varsa önce yönetim kurulumuz ile görüşmelerini tavsiye ediyoruz. Oynasın veya oynamasın sözleşmesi devan eden hiçbir oyuncumuzu göndermek taraftarı değiliz.

Oyuncularımıza; 'Lisansını al gel' diyecek olan kulüpler olursa, Transfer talimathanesindeki sorumluluklarını yerine getirmeden hiçbir oyuncuyu göndermeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. "