2018 yılında kurulan Karadeniz Ereğli Spor Kulübü'nün isminin bölgesel amatör ligde mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü ile karıştırıldığını ve bunun taraftar ve yöneticiler tarafından da suistimal edildiğini söyleyerek, yasal haklara başvurmak zorunda kalacaklarını belirtti.

Ankara yolunda kaza! Hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldu! Ankara yolunda kaza! Hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldu!

Yazılı olarak yapılan açıklamada kadın futbol takımında oynanacak müsabakalarda dahi kendi takımlarının ismini kullanıldığına dikkat çeken Bayramcı şunları söyledi.

"Kdz Ereğli Spor Kulübü olarak 2018 yılında kuruluşumuzu tamamladık ve aynı yıldan bugüne müsabakalarda mücadelemizi veriyoruz. Daha önce gerek sosyal medyada gerek birebir yaptığımız görüşmelerde Kdz Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulunu ve taraftarlarını bilgilendirerek yaptıkları paylaşımlarda kulübümüzün ismini kullandıklarını ve bunun hukuki bir hak oluşturduğunu söylemiştik.  Kurulduğumuzdan bugüne sürekli yapmış olduğumuz bu uyarılar tabiri caiz ise kulak arkası ediliyor.  Kdz Ereğli Belediyespor Kulübü'nün gerek sosyal medyasında gerekse yaptığı açıklamalarda sanki ismi Kdz Ereğli Spormuşcasına açıklamalara yer veriliyor.  Gerek yerel medyada ve gerek ulusal medyada Kdz Ereğli Belediyespor Kulübü'nün adı Kdz Ereğli spor olarak geçiyor.  Elbette ilçemizin lokomotifi olan Kdz Ereğli Belediyespor ile anılmak bizleri memnun ediyor.  Lakin bu durum artık suistimal edilmektedir ve bizleri rahatsız etmektedir. En yakın örneğine baktığımızda ise Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ile yapılacak olan müsabaka dahi yerel medyada Kdz Ereğli Spor olarak geçmektedir. Takım yöneticilerimiz ve şahsım bayan futbol takımı kurup kurmadığımız konusunda dahi rahatsız edilerek aranıyoruz.  Sonuç itibarıyle tüm telif hakları dahil tüzüğünde dahi Kdz Ereğli Spor Kulübü olan bizlerin isminin Kdz Ereğli Belediye Spor tarafından kullanılmaması ricamızdır.  Kamuoyuna saygı ile duyurulur. "

Editör: U. G.