Zonguldaklı yazar Selma Aydın altıncı kitabını çıkardı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda ORGANİK NİNE HİKÂYELERİ adıyla ZOKEV yayınlarından çıkardığı çocuk kitabının ilk imza gününü Kozlu Sanat Sokağı'nda yapan yazar Selma Aydın, gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

İlk kez resimli renkli baskı  bir çocuk kitabı çalışması hazırladığını söyleyen Yazar Aydın, "Umarım çocuklarımız kitabın içeriğini sever ve ilgi gösterir" dedi.

Kitabın çıkışının anlamlı bir güne denk geldiğini belirten Aydın, her yaştan okur ile buluşabildikleri bu günde ayrıca gururlu olduğunu ifade ederek, " Yediden yetmişe herkesin severek okuyacağını düşündüğüm ORGANİK NİNE HİKÂYELERİ Yöresel değerlerimizin ve bizi biz yapan özelliklerimizi gelecek kuşaklara aktarmak manevi olarak ışık tutabilmek hayallerim arasındaydı gerçekleştirebildiğim için mutluyum.

Kitaba katkılarından dolayı her zaman yanımda olan desteğini esirgemeyen eşime ve bu kitaba katkı sağlayan Değerli iş insanı Vedat Akman’a minnettarım. Bu bir ekip işi katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kapak tasarımı Kürşat Coşgun Editör Özlem Yücesan İç çizimler Paylaş Kiraz.

Ereğli, Devrek, Çaycuma, Zonguldak değerlerini ve hayvan sevgisini anlatan hikayelerden oluşan kitap ilk günden beklenenin üstünde ilgi gördü. Yeni imza günlerinde buluşacağız" dedi.