Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar! Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar!

Zonguldak Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu’nun açıklamasının ardından Kozlu Belediyesi Özel Halk Otobüsleri işletmecisi KOZTAŞ-KOOP Başkanı Engin Kızılkan’dan yanıt gecikmedi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi hastane personelinden alınan kart güncelleme ücretleri ile ilgili olarak konuşan Kızılkan şu ifadeleri kullandı:
“Sağlık personelini indirimli olarak kooperatifimiz inisiyatifinde indirimli olarak taşımacılık yapıyor. Bu normalde şartnamede yok. Kooperatifimiz olarak kendi yönetim kararı ile indirim yaptı. Bizler vatandaşlarımız için canlarını dahi siper eden sağlıkçılarımıza destek olarak bunu yapıyoruz. Bizler kooperatifimiz olarak sağlık personeli ile diğer tüm personeller başta olmak üzere temizlikçi, güvenlikçi ve kantinci gibi hepsine indirim uyguluyoruz. Kart güncelleme parası vermek istemeyen personeller sivil kart alarak araçlarımıza tam ücret ödeyerek ulaşım sağlayabilirler. Biz sağlık personelini pandemi döneminde 2 yıl boyunca ücretsiz taşıdık. Hiçbir yerde sağlık personellerini ücretsiz yada indirimli taşıyoruz diyerek bunun altında bir para almıyoruz. Ali Topaloğlu keşke bu açıklamayı yapmadan önce bizimle görüşseydi. Keşke il ve ilçelerde ki güncelleme fiyatlarını öğrendikten sonra yargılasaydı. İl ve ilçeleri düşündüğümüz de ise Kozlu Belediyesi Özel Halk Otobüslerinde en ucuz yapan bir taşımacılık. Önce bu araştırılmalı.”

Editör: U. G.