Kdz. Ereğli Belediyespor’un maç yapmadan hükmen 3-0 galip sayılacağı hafta da  ligde kalma mücadelesi veren Kozlu Belediyespor deplasmanda lider Karabük İdman Yurduspor’a konuk olacakken, yine ligde kalma mücadelesi veren Devrek Belediyespor’da evinde Gölbaşı Belediyespor’u konuk edecek.   
Merkez Hakem Kurulu  (MHK),  tamamı 5 Nisan Çarşamba günü (yarın)  saat 15.00’te oynanacak 6 karşılaşmanın hakemlerini de açıkladı.

KARABÜK İY-KOZLU MAÇINI ASEN ALBAYRAK YÖNETECEK
Deplasmanda lider Karabük İdman Yurduspor ile karşılaşacak olan  temsilcimiz Kozlu Belediyespor’un maçını Ankara Bölgesinden 25 yaşındaki Hakem Asen Albayrak yönetecek. Genç hakem kariyerinde 32 maçta görev yaparken, Kozlu Belediyespor’un maçını da ikinci kez yönetecek. Asen Albayrak ligin 14. hafta maçında Kozlu İlçe Stadı’nda oynanan ve 0-0 berabere biten Boyabat 1868  spor maçını yönetmişti. Aslen Amasyalı olan ve hakemliğe ise Ankara bölgesinden katılan Asen Albayrak’ın yardımcılıklarını ise Elif Yalçın ve Ömer Sözcü yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Utku Doğan olarak belirlendi.

KARABÜK İY 48 PUANLA LİDER,  KOZLU 39 PUANLA 6. SIRADA
Ev sahibi Karabük İdman Yurdu 48 puanla lider durumda bulunurken,  temsilcimiz Kozlu Belediyespor ise 39 puanla 6.sırada bulunuyor.

DEVREK-GÖLBAŞI MAÇINDA DÜDÜK ADEM GÜNEŞ’TE
Temsilcimiz Devrek Belediyespor ise kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Gölbaşı Belediyespor’u konuk edecek. Bu önemli karşılaşmayı ise Düzce Bölgesi hakemlerinden Adem Güneş yönetecek. Güneş’in yardımcılıklarını ise  Melih Erdol ve Uğur Çelik yapacak. 4. Hakem ise Ferdi Çalık olarak belirlendi.  
DEVREK 36 PUANLA 8., GÖLBAŞI BELEDİYESPOR İSE 35 PUANLA 9. SIRADA
Temsilcimiz Devrek Belediyespor 36 puanla 8. sırada yer alırken, Gölbaşı Belediyespor ise 35  puanla 9. sırada bulunuyor.

EREĞLİ HÜKMEN 3-0 GELİP
Ayrıca bir diğer temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, Kardemir Karabük’ün ligden çekilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan hükmen 3-0 galip sayılacak.

TAMAMI 5 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ (YARIN)  OYNANACAK OLAN MALARIN HAKEMLERİ ŞU ŞEKİLDE
Saat 15.00 Saha: Polatlı İlçe Stadı, 1926 Polatlı Belediyespor- Bartınspor (Hakemler: Mehmet Hasan Küçük, Uğurcan Fidan, Burak Çınar)
Saat 15.00 Saha: Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı, Karabük İdman Yurdu- Kozlu Belediyespor (Hakemler:  Asen Albayrak, Elif Yalçın, Ömer Sözcü)
Saat 15.00 Saha: Yeniçağa İlçe Stadı, Yeniçağaspor-Boyabat 1868 spor Hakemler: Hatem Yarar, Can Orhan Çelebi, Umut İkisivri)
 Saat 15.00 Saha: Çubuk İlçe stadı, Kavaklıderespor- 1074 Çankırıspor (Hakemler: Nuriye Çınar, Dursun Zeyrek, Hatice Yıldırım)
Saat 15.00 Saha: Hasan Doğan spor Tesisi, Kastamonu Özel İdare-Çilimli Belediyespor (Hakemler: Yasin Kalcıoğlu, Ahmet Algün, Öznur Fil)
Saat 15.00 Saha: Devrek İlçe Stadı, Devrek Belediyespor-Gölbaşı Belediyespor (Hakemler: Adem Güneş, Melih Erdol, Uğur Çelik)

PUAN DURUMU

Editör: U. G.