Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak teşkilatının 31 Mart 2024 seçimlerinde vatandaşlara daha fazla ulaşabilmek için Kozlu merkezde bulunan seçim ofisi coşkulu bir kalabalıkla açıldı.

Açılışta Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci, mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Ali Bektaş’ın “seçim ofisinde yaptığı belediye başkanı nasıl olur” cümlelerine gönderme yaptı.

DEMOKRASİ VE ŞEFFAFLIK NEDİR HERKESE GÖSTERECEĞİZ

Açılış konuşmasını yapan Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan:
“Önümüzde önemli bir yerel seçim var. 31 Mart’ta Kozlu kazanacak CHP kazanacak. Çünkü biz bu memlekete aşığız. Bir yerde hizmet denildiğinde akla ilk belediye gelir. Belediyenin var oluş nedeni budur. Altuğ Dökmeci Kozlu’yu kazanarak demokratik ve şeffaf bir belediyeciliğin nasıl yapılacağını herkese gösterecek”

LİYAKAT VE TECRÜBE ÖRNEĞİ

Devrim Dural Altuğ Dökmeci’nin Hüdai Dökmecinin oğlu olarak onun yolundan gideceini. Kozlu’ya çok güzel hizmetler yapacağına vurgu yaptı.

Dural CHP Belediyeciliğinin örneklerinin İzmir’de, İstanbul’da, Ankara’da Alaplı’da Ereğli’de Çaycuma’da Devrek’te ve Gökçebey’de olduğunu belirterek
“15 Yıldır Ereğli belediyesinde inşaat mühendisi olarak çalışan bir adayımız Altuğ Dökmeci. Liyakatsa liyakat tecrübe ise tecrübe. Vaad etmiyoruz yapıyoruz. Zonguldak’ta 25 belediyenin 13’ünü CHP yönetiyor. Her şey apaçık ortada. Biz sadece çöp toplamıyoruz. Biz boşa akıtılan suyu elektriğe çeviriyoruz. Biz kadınlarımıza iş veriyoruz. Biz üst akıl belediyecilik yapıyoruz. Bütçelerimiz birbirine denk. Borçla yönetmiyoruz. Borçsuz belediyecilik nasıl yönetilir bunu biliyoruz. Biz dersimizi 31 Mart akşamı vereceğiz Altuğ Dökmeci’yi belediye başkanı yaparak bunu göstereceğiz” dedi

TEK YUMRUK OLACAĞIZ BELEDİYEYİ ALACAĞIZ

Eylem Ertuğrul diğer aday adaylarının da açılışa gelerek destek vermesinin önemine değinerek “Tek yumruk olacağız belediyeyi alacağız” dedi.

Altuğ kardeşimiz aday olarak bugün karşınızda Altuğ gibi kıymetli ve Kozlu’ya hizmet vermek üzere aday adayı olan arkadaşlarımız da burada. Bu çok değerli. Kozlu’ya sevdalı olmak bunu gerektirir. Partili olmak bu demektir. Baskıcı bir iktidar karşımızda. Bu baskıya karşı tek yumruk olmak zorundayız. Hep beraber birlikte çalışacağız, belediyeyi kazanacağız. Zonguldak’ın, Kozlu’nun, tüm Türkiye’nin CHP’li belediyecilik anlayışına ihtiyacı var. Ben Altuğ Dökmeci’ye kefilim. Çalmayacağına çalışacağına dürüst olacağına kefilim. Sonuna kadar da yanında olacağım.”

ÇAYCUMA EN GÜZEL ÖRNEĞİ KOZLU NEDEN OLMASIN?

CHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'dan örnek vererek“Bakın etrafınıza baktığınızda her yer bina dolu. Kuşların ancak balkonlara konabildiği bir Kozlu var. Kozlu yine büyüyebilir. Yine binalar yapılabilir. Ama daha düzenli planlama ile yapılabilir. Bunun için belediye kasasındaki kaçakları kesecek biri lazım. Bu kişi Altuğ Dökmeci Kardeşimdir. Altuğ Dökmeci bir mühendis. O icraat yapacak. İcraat yapacak kozlu’nun cadde sokaklarına hizmet dökecek. Ben mühendisim örneklere bakarım. Burada en net örneği yanımızda. Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, kendisi inşaat mühendisi. Babası Nihat Kantarcı Çaycuma’nın eski başarılı belediye başkanı. Yaptıkları ortada. Diğer yanımda Altuğ Dökmeci, babası Kozlu’nun eski ve başarılı belediye başkanı. Bülent Kantarcı gibi olmaya henüz aday. Sizin desteğiniz ile başkan olduğunda bir başarılı örnek daha olacak.”

Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek? Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek?

YILLARCA ÇALMAYI DEĞİL ÇALIŞMAYI ÖĞRENDİM

" Bu adam nereden çıktı" diyenlere yanıt veren Altuğ Dökmeci konuşmasında ayrıca Ak Parti'nin seçim ofisi açılışında yapılan konuşmalara gönderme yaparak "Bizim kalabalığımız tamamen organik. Kimseyi taşımadık hepiniz kendiniz geldiniz. Bana buralı değilsin diyen var. Ben 15 sene önce mühendis olduğumda Kozlu’nun inşaat mühendisine ihtiyacı yokmuş gibi Ereğli’ye gittim. İşimin peşine gittim. Çalıştım didindim öğrendim tecrübe kazandım. Öğretmenlerim çok iyiydi bana çalmayı değil liyakatı öğrettiler, bana belediyeciliği öğrettiler.

Benim evim burada annem evinde oturuyor. Babam burada mezarında yatıyor. Ben hep buradaydım. Memlekete ne yapmış diyenler var. Ben hiç değilse kötülük yapmadım. Bırakın önümü açın iyilik yapayım Birileri açılışta başkan şöyle olur, başkan böyle olur diye açıklama yaptı. Başkan öyle olunmaz. Başkan dediğin seçimden seçime halka inmez. Sürekli onlarla olur. Kapısına gelen ihtiyaç sahibini geri çevirmez. Başkan dediğin nasıl olur göstereceğiz.” dedi.

Editör: U. G.