Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden ve kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Kozlu Belediyespor, zorlu Karabük deplasmanında lider Karabük İdman Yurdu’na konuk oldu. 
Karabük Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanan ve 90 dakikası zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada temsilcimiz Kozlu Belediyespor, lider Karabük İdman Yurdu’na 1-0 mağlup oldu.
Lider Karabük İdman Yurdu’na 3 puanı getiren tek golü ise 72. dakikada Zonguldaklı Emin Akyıldız’dan geldi. 
Temsilcimiz aldığı bu yenilgi sonrasında 39 puanla 6. sırada kalırken, lider Karabük İdman Yurdu ise puanını 51 yaparak liderliğini sürdürdü.  


KOZLU’YA 1 GALİBİYET YETİYOR
Ayrıca Kozlu Belediyespor, Karabük İdman Yurdu’na 1-0 yenilirken,  Devrek Belediyespor’da Gölbaşı Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu. Kozlu Belediyespor bu skora rağmen Devrek Belediyespor ile arasındaki 3 puanlık farkını korumuş oldu. Devrek Belediyespor ile arasındaki 3 puanlık fark ve ikili averajla da önde olan Kozlu Belediyespor,  kalan iki maçından birini kazanması halinde BAL’da kalma adına baraj maçı oynamaya hakkı kazanacak. Devrek Belediyespor ise küme düşecek.   
KOZLU BELEDİYESPOR’UN KALAN SON İKİ MAÇI
Kozlu Belediyespor, Ligin 25. hafta maçında 9 Nisan Pazar günü deplasmanda  Kavaklıderspor karşılaşacakken, ligin 26. Hafta ve son maçında ise 16 Nisan Pazar günü de evinde 1074 Çankırıspor ile karşılaşacak.