Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, sahilde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek projeye yakından ilgi gösterdi. Yaz sezonuna kadar tamamlanması hedeflenen amfitiyatro, hem ilçe halkı hem de ziyaretçiler için önemli bir sosyal alan olacak.
Başkan Dökmeci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sahilimize heyecan katacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. Bu alan, Kozlu’da kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak. Halkımızın nefes alacağı, sanatı sahilde yaşatacağımız bir alan oluşturuyoruz,” ifadelerini kullandı.
Yeni amfitiyatro, konserlerden tiyatro gösterimlerine, halk etkinliklerinden açık hava buluşmalarına kadar birçok organizasyona ev sahipliği yaparak Kozlu’nun sosyal hayatına canlılık kazandıracak.