CHP’nin Zonguldak Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci, seçim çalışmalarına diğer aday adayları ile birlikte pasta keserek başladı. Aday adaylığı kampanya döneminde de birlik beraberlik görüntüleri veren tek yer olan Merve Arslan başkanlığındaki Kozlu CHP bu sefer seçim için kenetlendi.
Adaylığı açıklanan Altuğ Dökmeci’ye diğer adaylar da yalnız bırakmadı.
Birlikte pasta keserek seçim kampanyasını başlatan Dökmeci konuşmasında bu birlikteliğin zafer getireceğini belirterek şunları söyledi;

“Değerli yöneticilerimiz, sevgili partililerimiz, basın emekçilerimiz ve kıymetli misafirlerimiz.
Hepimizin bildiği üzere, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında adalet ve şeffaflıkla geçirmiş olduğumuz aday adaylığı sürecimiz sona ermiştir. 

SAMİMİYETLE BİRLİKTEYİZ
Diğer aday adayı dostlarımız ile birlikte uzun, meşakkatli, adil ve centilmen bir yarışın sonucunda genel merkezimiz tarafından "Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu Belediye Başkan Adaylığı" görevi, halkın da teveccühü ile tarafıma verilmiştir. Bu süreç içerisinde diğer aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte yürüttüğümüz çalışmaların çok değerli olduğunun farkında olmak ile beraber, bundan sonrasında da birlikte, samimiyetle ve dostça yol yürüyeceğimizi bilmek bana fazlasıyla güven ve güç katmaktadır. Şimdiden her birine samimiyetle tek tek teşekkür ediyorum. 

TEŞEKKÜR ETTİ
Bu süreç içerisinde gerek duruşu gerek yönlendirmeleri gerekse göstermiş olduğu ilgi, alaka ile bu aşamaya gelmemizde bize adil şekilde davranan Sayın İlçe Başkanıma da teşekkürü borç bilir; devam eden süreçte de en ön saflarda beraber çalışmaktan onur ve gurur duyacağımı kendisine ifade etmek isterim.
Yine aday adaylığından ta ki bu güne -yani Cumhuriyet Halk Partisinin Kozlu’muzdaki en ön neferi olma şerefine nail oluncaya kadar- yanımda olan dostlarıma, abilerime, ablalarıma ve en önemlisi aileme teşekkürlerimi sunuyorum.

BİRLEŞTİKÇE KAZANMAYA YAKIN YOL KISALACAK
Değerli partililerimiz. Partimize katıldığımdan beri yanımda yamacımca sizlerin verdiği desteği her gün artarak hissettim. Unutmayın ki biz, sizler olmadan bir anlam kazanamayız; ancak ve ancak sizlerle birlikte tüm hedeflere ulaşabiliriz. Beraber yürüyeceğimiz bu meşakkatli yolda sizlerin desteği, bizleri her daim şer odaklarından koruyacak ve birleştikçe kazanmaya çıkan yollar kısalacaktır. Bu yola beraber baş koyduğum siz değerli Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinden birisi olmak gurur ve onur kaynağımdır. 


KOZLU HALKINA SESLENDİ
Kozlu’muzun çok kıymetli vatandaşları!
Yıllardır yalan dolan ile umutları çalınan,
Verilen sözleri yerine getirilmeyen,
Hak ettiği kentli hayatını yaşayamayan,
Verdiği vergilerin hesabını soramayan,
Belediyenin herhangi bir imkânından yararlanamayan siz değerli vatandaşlarımız!
Bir belediyenin işvereni siz değerli vatandaşlarımız!
Merak etmeyin! 
Artık biz varız artık hakkınızı biz arayacağız!
Bu göreve talip olurken de dediğim gibi;
Hak ettiğiniz hayatı yaşayabilmeniz için elimden geleni yapacağıma söz vererek seçimlerin startını veriyor ve hepinize destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla...”

MERVE ARSLAN NE DEDİ?

Altuğ Dökmeci’nin konuşması öncesinde kısa bir açılış konuşması yaparak tüm aday adaylarına bir arada oldukları için teşekkür eden Merve Arslan şöyle dedi; “
“Değerli parti üyelerim, değerli basın emekçileri ve hürmetli misafirler.
Bildiğiniz ve takdir ettiğiniz üzere Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Örgütü olarak oldukça yoğun bir aday belirleme sürecini geride bıraktık. Genel Merkezimiz tarafından Sayın Altuğ DÖKMECİ adayımız olarak belirlendi. Kendisine, partimize ve Kozlu'muza hayırlı olmasını diliyorum. 
Tüm bu süreç boyunca, birlik ve beraberlik içerisinde, centilmence rekabet eden tüm aday adaylarımıza da canı gönülden teşekkür ediyorum. Günümüzde, kutuplaşan ve rekabetin gözleri kararttığı bir siyasi iklimde, bu birlikteliğin değeri tartışılamaz bir öneme sahiptir. Umuyorum ki bu sürecimiz, tüm memleket siyasetine örnek teşkil edecektir. Bundan sonraki süreçte de aynı birliği göreceğinizden bir şüpheniz olmasın”

CHP'nin içindeki Ak Partili! Kartal o ismi ifşa etti! CHP'nin içindeki Ak Partili! Kartal o ismi ifşa etti!

Editör: Bekir Ekici