Kozlu'da Modifiye Araç Festivali buluşmasına tepki! "Perişan olduk" Kozlu'da Modifiye Araç Festivali buluşmasına tepki! "Perişan olduk"
Kozlu- Zonguldak arasında çalışan belediye özel halk otobüslerinin yükleyici firması KOZTAŞ, 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz binişlerini kaldırdı.
Kozlu Belediyesi’nden gerekli desteği ve zammı alamadıkları için KOZTAŞ 2023 Eylül ayında da 65 yaş üstü ücretsiz binişi kaldırmış ancak gelen tepkiler üzerine yeniden devam etmişti.
KOZTAŞ Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kızılkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Yakıt, SSK, trafik sigortası, kasko, yedek parça, çalışan personellerimizin maaşları, bakım ve onarım bedelleri gibi birçok kalemdeki yüksek orandaki artış sebebiyle gelirimiz giderlerimizi karşılayamamaktadır. Kozlu Belediyesinin Kooperatifimize sağladığı gelir desteğini kesmesi ve en önemlisi ücretsiz taşıdığımız yolcular için ( 65 Yaş üzeri ücretsiz ve engelli vs.) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından aylık yatan ücreti Kozlu Belediyesi kendisine gelir kaydettiğinden dolayı 13.05.2024 Pazartesi 'den itibaren araçlarımızda Şehit ve Gazi yakınları hariç ÜCRETSİZ TAŞIMA YAPILMAYACAKTIR. 
Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.”
Editör: Şeyma Kaya