İYİ Parti Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Tolga Gören, yağış sonrası su baskınları ve taşkınların ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a çağrıda bulundu.
Gören, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Kozlu’da kayıp şahıs 6 saat sonra bulundu! Kozlu’da kayıp şahıs 6 saat sonra bulundu!

TOLGA GÖREN (@tolga_goren) / Twitter

“Dün gece Kozlu’muzda gerçekleşen yağış sonrası su baskınları yaşandı. Yağışın bilançosu bu sabah ortaya çıktı. Ancak yaşanan olumsuzlukları sadece yağışa bağlamak doğru değil. Çünkü bu geçmişten gelen tedbirsizlik ve ihmallerin bir sonucudur. Bu sonuçla birlikte, yüzlerce Kozlulu hemşehrimiz mağduriyet yaşamıştır. Maddi ve manevi zarar görmüştür. Bu yağış bizlere ekiplerin ve belediyenin hareket kabiliyetinin ne kadar yetersiz olduğunu bir kez daha göstermiştir. Her seçim sokaklara ve meydanlara inen Ali Bektaş’ın “Yaparsak biz yaparız” sloganlarının ve “Bize güvenin” vaatlerinin tutarsızlığını değerli hemşehrilerimiz yeniden anlamıştır. Dört dönemdir AKP yönetiminde olan, bunun iki döneminde de Ali Bektaş’ın başkanlık koltuğunda oturduğu belediye, (Ayrıca 1999 döneminde de CHP den başkanlık yapmıştır),hem altyapı konusunda hem de şehir planlaması konusunda sınıfta kalmıştır. Yıllardır belediyenin liyakatsiz kişilerin kontrolünde olması,bugün bizi bu noktaya getirmiştir.

Kozlu Belediye Başkanına çağrımdır:
-Tedbirsizliğinizin ve ihmalkarlığınızın sonuçlarını tamamen dış etkenlere bağlamayın.
-Yaşanan olumsuzluklardan etkilenen vatandaşlarımıza, acilen destek sağlayın.
-"Para yok" bahanelerine sığınmayın,yıllardır yanlış kararlar ve politikalar neticesinde aslında yeterli olabilecek bütçenin nasıl yetersiz kaldığını çok iyi biliyoruz.
-Su baskınlarına yağmur değil,bu laubali yönetim şekliniz neden oluyor.KENDİNİZE GELİN!!!

Eminimki; Kozlu halkı,daha iyi bir yönetimi hak ettiğini,2024 seçimlerinde kanıtlayacaktır!!!”