Stokçuluk bu defa da Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nde kendini gösterdi. Devrek'te vatandaşlar Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nden un alamıyor. Devrek'te vatandaşlar yaklaşık bir haftadır Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nden un alamadıklarını dile getirdi.

Devrek Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri depolarında un olmasına rağmen vatandaşa un satışı yapmıyor. Vatandaşlara ise un fiyatının belli olmadığı kendinelerine un fiyatı ile ilgii faturaların ulaşmadığı bilgisi veriliyor.

O kimyasallar nasıl geliyor? Zonguldak neden çöplük oluyor? O kimyasallar nasıl geliyor? Zonguldak neden çöplük oluyor?

Yaklaşık bir haftadır un almak için Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Devrek şubesine giden ve alamayan vatandaşlar en sonunda isyan ederek "Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri stokçuluk mu yapmaya başladı?" dedi. Bir haftadır un almak için Tarım Kredi Kooperatifleri Devrek şubesine giden ve her seferinde aynı cevapı aldığını belirten E.K.;
"Evime un almak için yaklaşık bir haftadır Tarım Kredi Kooperatifleri Devrek şubesine gidiyorum. İçeride un olmasına rağmen bana sürekli un fiyatının belli olmadığı, un fiyatını belirleyen faturaların gelmediğini söyleyerek un satışı yapmadılar. Bir hafta sonunda pes ettim ve başka bir yerden 850 tl vererek un aldım.

Devlet stokçulukla mücadele ederken Tarım Kredi Kooperatifleri'nin elinde un olmasına rağmen satmaması aklımıza Tarım Kredi Kooperatifleri de stokçuluk mu yapmaya başladı? sorusunu getirdi.

Konun yetililer tarafından araştırılıp vatandaşın bu şekilde yaşamış olduğu mağduriyetinin sonlandırılmasını istiyoruz." dedi.

Editör: U. G.