Devrek Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün Gençlik Merkezi Salonunda düzenlenen söyleşiye, Devrek Gençlik Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş' da katıldı. 
Etkinlikte öğrenciler, voleybolcu ablalarını yakından tanıyarak sohbet ettiler. 
MFA Zonguldak Spor Kadın Voleybol Takımı söyleşinin ardından Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret etti. 
Ziyarette Kaptan Büşra Sarısoy, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'a takımın formasını hediye etti. 
Daha sonra  Zonguldak MFA Voleybol Takımı, 22 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı ADASPOR maçı hazırlıklarını ise Devrek  Kapalı Spor Salonunda küçük taraftarlarının ilgisiyle yaptı. 
Yapılan antrenman sonrasında Zonguldak MFA Voleybol Takımı, Devrek Mesut Özil Tesisinde  akşam yemeğenin ardından ilçeden ayrıldı.
Devrek ilçesinde yapılan etkinlik hakkında açıklama yapan MFA Zonguldak Spor İdari Menajeri Orhan:"Haftalar önce ilimizden bir okul ile başladıgımız sosyal sorumluluk anlayışı içinde yaptığımız söyleşi için bugün de  Devrekteydik. Zonguldak takımı olarak, bu tür etkinlikleri tüm Zonguldak genelinde yapmak istiyoruz. Bugün bu organizasyonda ev sahipliklerinden dolayı Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürüne, Devrek Belediye Başkanına ve Hamidiye Lisesi öğretmenlerine şükranlarımızı sunarız. "dedi.