Türkiye Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle ve Dünya Kömür Derneği’nin uluslararası partnerliğinde düzenlenen 4. Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi, 24-25 Nisan 2023 tarihlerinde Ankara’da düzenleniyor.

Uzmanlar Kömür İçin Ankara’da

Türkiye’de kömür endüstrisini buluşturan en kapsamlı Zirve’ye kamu, özel sektör, üniversite, AR-GE ve İSG kuruluşlarından yerli ve yabancı birçok uzman katılım sağladı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), Dünya Kömür Derneği, Avrupa Kömür ve Linyit Birliği’nden uzmanlar, dünyada kömürün yeniden yükselişini ve temiz kömür teknolojilerindeki son gelişmeleri paylaşmak üzere Zirve’de buluşuyor.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir;  4. Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi (4th Clean Coal Technologies Summit - CCTS), nde stand açarak katılım sağlayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesi MFA Solunum Koruyucu Maske standını ziyaret ederek firma ortağı Murat Uzun ile bir araya geldi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “Odamızın başarılı Üyeleri arasında yer alan MFA Maske, 4. Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi’ne standt kurmak sureti ile katılımcı olarak organizasyona destek oldu. Firma ortağı Murat uzun nezdinde MFA Maske firmamızı kutluyor çalışmalarında kolaylıklar diliyorum “dedi

Editör: U. G.