Fox TV’nin yeni dizisi Kirli Sepeti son bölüm milyonları ekran başına kilitledi. Henüz yayın hayatına yeni başlayan dram türündeki dizi seyircinin beğenisini kazanmayı başarmış gibi duruyor. 

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir ve Aleyna Özgeçen gibi oyuncuları buluşturan Kirli Sepeti 4. bölümü ile dün akşam seyircisi ile buluştu. 

Kirli Sepeti 4. bölümün ardından Kirli Sepeti 5. Bölüm fragmanı da epey merak ediliyor. İşte tüm detaylar… 

Temizlikçi Meryem’in ölümüyle milyonların nefesini kesen Kirli Sepeti son bölümde herkesi çıldırtan bir detay ortaya çıktı! 

Şermin ve Doktor Kenan’ın evinde bakıcı olarak çalışan Meryem’in ölümü herkeste şok etkisi yaratmıştı. Meryem’in yerine Medine’nin işe başladığı gün Şermin’in ölümle burun buruna gelmesi ise ekran başındakileri resmen çıldırttı! 

Kocasının bilgisayarında Meryem’in görüntülerini gören Şermin’in ertesi gün yüzünde görülen morluklar dikkat çekmişti. Olayın ardından Şermin’in kızının odasında kanlar içinde kalması ve Medine’nin ona dokunması flaş detayı ortaya çıkarttı! 

Yaşananların ardından sosyal medya kullanıcıları, “Kahraman Şermin’i öldürdü ve suçu da Medine’nin üzerine attı. Zaten Meryem’in de katili o” şeklinde yorumlarda bulundu. 

Faik Akdemir yaşamına son verdi! Faik Akdemir yaşamına son verdi!

Kirli Sepeti 5. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Ayrıca pazar akşamları Yargı dizisi ve Masterchef Türkiye All Star ile yarışan Kirli Sepeti reyting sonuçlarında da FOX TV’nin yüzünü güldürüyor. 

Editör: Gül Pehlivan Al