46 yıl boyunca biriktirdi! Burada tarih ve hazine var! 46 yıl boyunca biriktirdi! Burada tarih ve hazine var!

Kilimli Bölüm mahallesinde gece saatlerinde seçim afişi asıldığı için küfürlü tartışma yaşandı. Yaşanan olay sonrası İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Mesut Şalvarcıoğlu ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Edinilen bilgilere göre Mesut Şalvarcıoğlu’nun şahsi ofis olarak kullandığı Bölüm Mahallesinde bulunan bir binaya, Kilimli Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Altun’u destekleyen Özer Dilaver ve Deniz Dilaver pankart asmak istedi.

Şalvarcıoğlu kendi ofisi olduğu ve siyasi rakibi olduğu için Kamil Altun’un pankartının asılmasına izin vermedi. Pankartı koparan Şalvarcıoğlu ile Dilaver arasında tartışma yaşandı.

Karşılıklı küfür ve hakarete giden tartışma sonrası Dilaver karakola giderek Şalvarcıoğlu’ndan şikayetçi oldu. Şalvarcıoğlu karakolda ifade vererek provakosyan odaklı bu davranışlara izin vermeyeceklerini açıkça ifade etti.

KAMİL ALTUN'UN BİLGİSİ VAR MIYDI?
Konu ile ilgili bir ilgisinin olmadığını belirten Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun Z HABER'e yaptığı açıklamada;
“Dün gece saatlerinde Özer Dilaver ve Deniz Dilaver teşkilatımızdan beni desteklediklerini söyleyerek evimin balkonuna asacağım diyerek pankart almış. Mesut Şalvarcıoğlu’nun ofisine asmış. Orada bir takım olaylar yaşanmış. Ben de olayı Mesut Şalvarcıoğlu beni defalarca arayınca öğrendim. Bunu ben yapın demedim. Kendi kendilerine yapmışlar. Dilaver ile Şalvarcıoğlu arasındaki husumetten kaynaklı yapmışlar. Ne olursa olsun Kilimli’de provakatif tutumlara izin vermeyiz. Özer Dilaver benim arkadaşım Şalvarcıoğlu da adayımız. Böyle bir olayın yaşanmış olması bizi de üzdü.” dedi.

Editör: U. G.