Rakıya zam geldi! İşte yeni fiyatlar! Rakıya zam geldi! İşte yeni fiyatlar!
Zonguldak Kilimli’de seçim kampanyasının son gününde bir miting yapan Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Kamil Altun’a binlerce Kilimlili vatandaş eşlik etti.
Eski Milletvekillerinden Polat Türkmen ve İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın da katılarak konuşma yaptığı mitinge gösterilen ilgiye teşekkür eden başkan Altun; “Doğru ve dürüst olduk olmaya devam edeceğiz. Sizleri, bizlere güvenen vatandaşlarımızı bazılarının istediği kavga ortamına sokmadan, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlattık. Kilimli hizmet istiyor. Siyasi tercihiniz ne olursa olsun kimseyi ayırt etmeksizin çalışmak bizin hayat prensibimiz. Hepimiz ne istiyoruz? Hizmet. Daha çok hizmet. Terk edilen değil tercih edilen bir Kilimli.
Sizlerin görüşleriniz bizim hizmet aşkımızın yol haritası. Bunları birlikte başarıyoruz, daha fazlasını da birlikte başaracağız. Bugün bu ilgi ve destek ile bunu görüyor sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız. Teşkilatımızın tüm birimlerinde gece gündüz çalışan gönüldaşlarımıza da huzurlarınızda ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugün sadece burada değil seçimden sonrada sık sık görüşüp, beraber kararlar alarak Kilimlimizi hepimizin istediği noktalara taşıyacağız” dedi.

Editör: Şeyma Kaya