Geçtiğimiz hafta kitapları ile Zonguldak Tanıtım Günleri etkinliğine katılan Kenan Tunç, Zonguldak Belediyesi Kent Konseyi’nin düzenlediği “Zonguldak Kültür Sanat Günleri” etkinliğinde de kitapları ile birlikte yer alacak. 40 şair ve yazarın yer alacağı “Zonguldak Kültür Sanat Günleri” etkinliğinde Şair ve Yazar Kenan Tunç 18 Kasım Cumartesi Günü Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde 12.00-19.00 saatleri arasında okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak.

Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar! Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar!

Huzur Meşalesi isimli kişisel gelim ve Şiirsel Gelişim isimli şiir kitaplarını ilk defa imzalayacak olan Kenan Tunç “Zonguldak Belediyesi Kent Konseyi’nin 17-19 Kasım 2023 tarihlerinde Zonguldak Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlediği ve üç gün boyunca 40 Şair ve Yazarın katılacağı “Zonguldak Kültür Sanat Günleri Kitap Tanıtım ve İmza Günü” etkinliğinde 18 Kasım Cumartesi Günü kitaplarımız ile birlikte inşaallah biz de yer alacağız.

18 Kasım Cumartesi günü Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştireceğimiz ve Huzur Meşalesi ile Şiirsel Gelişim isimli kitaplarımızı ilk defa imzalayacağımız imza günümüze tüm dostlarımı, kardeşlerimi davet ediyorum. O gün sizi yanımızda görmek bizi mutlu edecektir.” dedi.

Editör: U. G.