Kdz. Ereğli’de pat pat kazası! Ağır yaralandı! Kdz. Ereğli’de pat pat kazası! Ağır yaralandı!
31 Mart yerel seçimler öncesi, hızlı bir başlangıç yapan başkan adayı Sezer, ilk esnaf ziyaretini Meydanbaşı Caddesinde ki esnafları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretlerde esnaflara samimi yaklaşımlar içerisinde istişarelerde bulundu. Esnaflar Sezer’e, yerel ihtiyaç ve beklentilerini sundular. Yeni bir vizyon ile Ereğli’yi kalkındırmak istediklerini belirterek esnafların bu konuda tam desteğini beklediğini ifade etti.
İLK ZİYARET ÇİLEK HALK OTOBÜSÜ KOOPERATİFİNE
Başkan adayı Sezer, sivil toplum kuruluşları ziyareti kapsamında ilk olarak, Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine gerçekleştirdi. Ziyarete Sezer’i, Kooperatif başkanı Baki Karaarslan, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda şoför esnafı karşılamada bulundu.
Karşılıklı görüş alışverişine geçen Sezer, sorunları çok iyi bildiğini ve çözümü de Ak Parti belediyeciliğini kendisinin çözeceğinin müjdesini şoförlere verdi.
Karaarslan ; iktidar partisinin belediye başkan adayı Sezer’e , saha çalışmaları kapsamında ilk olarak Kooperatiflerini ziyaret etmesinin kendilerine onur verdiklerini ve çıktıkları yolda başarılarının temennilerini sundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunmalarının ardından Sezer’in ziyareti şoför esnaflarıyla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlandı.
Editör: Şeyma Kaya