Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Yücel Oktay, ilçedeki Özel Halk Otobüslerinin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, seçilmesi halinde sorunları birlikte alacakları kararlarla çözeceklerini söyledi.

Oktay, Halk Otobüsü sahip ve şoförleri ile birlikte, ilçedeki Nazar Kebap Salonu’nda yemekte bir araya geldi.

Burada konuşan Oktay, kendisinin de şoför olduğunu ve ticari taksisi bulunduğunu, aynı zamanda (halen) Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi’nde Murahhas Üye olarak ‘Başkan Yardımcılığı’ görevini yürüttüğünü hatırlatarak,

Başkanlığa aday olduğu Oda seçimlerinde yönetiminde Özel Halk Otobüslerinden de 2 üyenin yer alacağını anlatan Yücel Oktay, “Otobüs esnafımızın sorunları var mı? Tabi ki var. Başkanımız ve yönetimi ile birlikte elimizden ne geliyorsa oda başkanı olduğumuz da her türlü hizmeti sunacağız. Odamızı birlikte yöneteceğiz” dedi.

MEHMET AZMAN: OKTAY’IN YANINDAYIM
Esnaf ve Sanatkarlar 32. Bölge Kooperatif Başkanı ve Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman da, Başkan Adayı Oktay’ı desteklediğini bir kez daha dile getirerek, şunları kaydetti:

“Oktay arkadaşımız ile Kooperatifimizde de beraber çalışıyoruz. İyi bir insan. Şu anda Kooperatifimizde yardımcılığımı yürütüyor. Ben de şoför esnafı olmamama rağmen, tüm esnaflarımızın yanında olduğumu göstermek için buradayım. Her konuda yardımcı olacağım. Ağabeylik yapmam gerekiyorsa öyle yapacağım. Bende yardımcım Yücel arkadaşımızın yanındayım, destekliyoruz. Bu doğrultuda Canab-ı Allah’ın, tüm şoför esnafımızın yar ve yardımcısı olmasını diliyorum.”

Özel Kdz. Ereğli ÇilekHalk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Çetin Çimen de, Yücel Oktay başkanlığındaki yeni aday yönetimine Tanju Türkoğlu ile Hamza Uçar’ı verdiklerini ifade dile getirdi.

Kalabalık halk otobüsü sahibi ve şoförlerin katıldığı akşam yemeğinde, İlçedeki Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan, Halen Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Küçük, eski Şoförler Odası Başkan Adaylarından Murat Akyüz, Özel Halk Otabüsleri kooperatif yönetimi de yer aldı.

Editör: TE Bilişim