Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin önemi ve değeri çok önemlidir. Geçmiş yılların eksikliği gençlerimizin ve Ereğli'mizin umutsuzluğu olamaz. Tecrübenin bilginin mücadelenin azmin ve umudun ismidir Niyazi Özcan. Üyelerimizin takdirleriyle seçildiğimizde 4 yıllık projelerimiz ivedilikle başlayacaktır.

"VİZYONUMUZ, DEĞİŞİM VE HEYACAN.
MİSYONUMUZ, ÜYELERİMİZ İÇİN MÜCADELE.
MÜTEŞEBBİSİN VE EREĞLİNİN ÖNÜNÜ AÇAÇAĞIZ.

1.ORTA ÖLÇEKLİ METAL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ
Tavan vinci. Çöp konteyner imalatı. Araç üzeri hidrolik sistemleri konteynır imalatı. Çelik kapı imalatı. Otomotiv yan sanayi. İnşaat sektörü makineleri imalatı. Damper ve dorse imalatı. Mutfak ekipmanları imalatı. Uluslararası konteynır imalatı. Prefabrik ev imalatı. Yeni nesil inşaat iskele imalatı. Teneke kutu ambalaj imalatı. Güneş panelleri imalatı. Alüminyum çeşitleri imalatları. Plastik ürünleri çeşitleri imalatı ve diğer ürün çeşitleri...

2.AĞAÇ VE AHŞAP ORGANİZE SANAYİ  BÖLGESİ
Mobilya imalatı. Kapı imalatı. Kanepe, koltuk, yatak odası, çocuk odası taban döşeme parke ve  kerestecilik palet sanayi. Ev aletleri imalatı ve inşaat sektörü imalatları. 

3.TARIM VE SERA SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 
Yılın tamamında üretim yapabilen teknolojiye uygun gerekli teşviklerinde alınmasıyla beraber Tarım Bakanlığı, Erdemir ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasın Projelendirmesiyle Gülüç Irmağı'ndan başlayıp Süleymanbeyler (Subaşı) Köyüne kadar olan dere boyundaki alanlarımızı tam kapasite 12 ay çalışır hale getireceğiz ve Süleymanbeyler bölgesine en büyük hayvan pazarını kuracağız.
4.TERSANELER BÖLGESİNDEKİ YATIRIMCININ HİZMETİNDE OLACAĞIZ. 
5.EREĞLİMİZİ NAKLİYE VE LOJİSTİK ÜSTÜ YAPMAK 
6.EREĞLİ İNDİRİM GÜNLERİ
Orta ölçekli esnafımıza can suyu projesi Bartın'dan Bolu'ya, Zonguldak'tan Düzce'ye, Karasu'dan Akçakoca'ya ve diğer ilçeler gezilerek gerekli reklam ve tanıtımlar yapıldıktan sonra  hedef her ayın sonuna denk gelen Cumartesi günleri olarak gerçekleştirilecektir.
7. HEDEFİMİZ LAFTA DEĞİL GERÇEKDEN 10 BİN ÖĞRENCİ 
8. TİCARET VE SANAYİ ODAMIZIN YENİ BİNASI 
9. TURİZM VE İNAÇ TURİZM FALİYETLERİNİ GELİŞTİRMEK 
10. TİCARET VE SANAYİ ODAMIZIN BÜNYESİNDE KALİTE KONTROL LABORATUVARI KURULMASI. 

SÖZÜMÜZ SÖZ EREĞLİ...
ALLAH BİZE EREĞLİ'YE HİZMET ETMEYİ NASİP ETSİN...

NİYAZİ ÖZCAN
EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKAN ADAYI"

Editör: TE Bilişim