Merkez Hakem Kurulu (MHK), TFF 3. Lig 3. Grup’ta 24. Hafta maçında play-off mücadelesi veren temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor ile Düzcespor arasındaki maçın hakemini belirledi. 8 Mart Pazar günü saat 13.30’da Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi Hakemi Hakan Aktaş yönetecek. Aktaş’ın yardımcılıklarını ise Semih Kocaman ve Hasan Genç yapacak. Maçın 4. Hakemi Muhammet Kantaroğlu oldu.

HAKAN AKTAŞ İLE İKİNCİ KEZ

Ereğli'nin geleceği için önemli yatırım. Kafes Balıkçılığı projesinde sona gelindi.
Ereğli'nin geleceği için önemli yatırım. Kafes Balıkçılığı projesinde sona gelindi.
İçeriği Görüntüle

Eskişehirli hakem Hakan Aktaş, temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor maçını ikinci kez yönetecek. Aktaş’ın yönettiği ilk maçta eflatun beyazlı ekip 2019-2020 yılında BAL liginde Zonguldak derbisinde Devrek Belediyespor’a 4-2 yenilmişti.

HAKAN AKTAŞ 79. MAÇINA ÇIKACAK

Eskişehirli Hakem Hakan Aktaş, kariyerinde 78 maçta görev yaparken, temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor maçı ile birlikte 79. maçına çıkacak. Ateş,bu 78 maçta 465 sarı, 39’da kırmızı kart gösterdi.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR 41 PUANLA 3. SIRADA

Temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, 23 maçta 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi ile 41 puanla 3. Sırada yer alıyor. Temsilcimiz bu 23 maçta kalesinde 24 gol görürken, rakip filelere de 32 gol attı.

DÜZCESPOR 32 PUANLA 8. SIRADA

Düzcespor ise ligde oynadığı 23 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 yenilgi ile 32 puanla 8. sırada. Düzcespor 23 maçta kalesinde 27 gol görürken, rakip filelere de 25 gol attı.