Çaycuma’da veteriner hekimlere saldıran şahıs hakkında karar verildi! Çaycuma’da veteriner hekimlere saldıran şahıs hakkında karar verildi!

Çaycuma Belediyesi devlet malzeme ofisinden toplam bedeli 19.350.636 lira olan 10 aracı, parasını peşin ödeyerek satın aldı. İmalatı yapılıp Türk Standartları Enstitüsünde muayeneleri tamamlanan 4 binek araç, 1 çift kabin kamyonet, 1 çöp kamyonu ve 1 minibüsün tesliminin yapılmasının ardından,  kazıyıcı yükleyici (Beco loader) Çaycuma’ya geldi.

74.4 KW GÜCÜNDEKİ ARAÇ 3,687 TON KALDIRMA GÜCÜNE SAHİP

HMKB102M tipindeki Hidromek marka kazıyıcı yükleyici araç toplam 9240 Kg ağırlığında. 2023 Marka araç 74,4 Kw gücünde. Yükleyici kaldırma kapasitesi 3,687 Kg olan aracın, azami kepçe koparma kuvvetiyse 66.322 Nevton.

BİRİ ÇÖP KAMYONU İLE BİRİ ARAZÖZ OLMAK ÜZERE İKİ ARAÇ DAHA GELİYOR

Öte yandan alımı yapılıp bedeli peşin olarak ödenen 1 çöp kamyonu ile üstyapı imalatına başlanan arazözün teslimatı ise önümüzdeki günlerde yapılacak. Belediye bu alımlarla araç filosunu yenileyip zenginleştirirken, ciddi bir kiralama masrafından da kurtulacak. Daha önce kiralama yöntemiyle hizmet alınan araçlar, iki buçuk ile üç yıl arasında kendilerini amorti edecek.

Editör: Melisa Sapaz