Kaan Yıldırım Kdz. Ereğli Belediyespor ayrıldı, O takıma transfer oldu.
Kaan Yıldırım Kdz. Ereğli Belediyespor ayrıldı, O takıma transfer oldu.
İçeriği Görüntüle

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Berberler ve Kuaförler Odası iş birliğinde hayata geçirilen uygulama kapsamında, vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarına destek sağlandı.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, gerçekleştirilen bu sosyal destek çalışmasıyla devletin her koşulda vatandaşının yanında olduğunun bir kez daha gösterildiği vurgulandı. Açıklamada ayrıca, dayanışma, paylaşma ve sosyal sorumluluk anlayışının güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Kaymakamlık, benzer çalışmaların ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde sürdürüleceğini duyurdu.

Whatsapp Image 2026 01 21 At 17.45.50Whatsapp Image 2026 01 21 At 17.45.51Whatsapp Image 2026 01 21 At 17.45.50 (1)Whatsapp Image 2026 01 21 At 17.45.51 (1)