Gece saatlerinden beri etkili olan şiddetli yağış ve fırtına olumsuzlukları beraberinde getirdi.
Vatandaşları ise en çok etkileyenlerin başında elektrik kesintisi oldu.  Sabahın erken saatlerinde kesilen elektrikler ilerleyen saatlerde belirli bölgelere verildi. Kilimli ilçesinde ise merkez ve bazı mahallelere elektrik verilirken Belediye Sitesi mahallesi, Karadon mahallesi ve bu hatta bağlı diğer mahallelere elektrik verilmedi. Geçtiğimiz yıllarda da hava koşulları sebebiyle uzun süre elektrik kesintileri yaşanmış sonrasında yetkililer büyük bütçelerde yatırım ayırdıklarını ve tekrarının olmayacağını söylemişlerdi. 

Sabah saatlerinden beri ZHaber ihbar hattına ulaşan vatandaşlar, “Koskoca yaz ayı boyunca bu adamlar ne iş yaptılar ? Tamam hava koşulları kötü olabilir ama bu kadar uzun süre elektrik mi kesilir ? Evinde hastası olan ne yapacak. Doğalgaz yok, elektrik yok bu insanlar ne yapsın. 2 ev altımda elektrik var benim evimde elektrik yok. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? 2 ev aşağısını etkilemeyen fırtına bizi mi etkiliyor ? Enerjisa işi çözmüş 20:00’dan önce aradığımızda arıza kaydı almadan direk saat 20:00’da elektrik verilmesi planlanıyor diyor.

Şimdi arıyoruz saati 23:59’a çekmişler. 23:59 da arayacağız herhalde 1 hafta sonrasını söyleyecekler. Ya koskoca yaz boyunca hiç mi bir iş yapmadınız ? Evimin penceresinden bakıyorum aşağılarda elektrik var yukarıya bakıyorum elektrik yok. Aşağısı denizin kenarı fırtınanın direk vurduğu kısım. 
Türkiye’nin hiçbir vilayeti bu kadar sahipsiz olamaz. Bunlara çıkıp hesap soracak kimse yok. Yazıklar olsun!” dedi.

Ankara yolunda kaza! Hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldu! Ankara yolunda kaza! Hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldu!

Editör: Melisa Sapaz