Emekli promosyonları çıldırdı! En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi? Emekli promosyonları çıldırdı! En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?
İYİ Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Kaya Adanır’a, ziyaretleri sırasında İl yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclis üyesi adayları da eşlik ediyor  
Yapılan ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların ilgi ve destekleriyle karşılanan Başkan Adayı Kaya Adanır; “Gittiğimiz her yerde bize gülen gözleriyle ve içten samimiyetiyle karşılayan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel ilimize yapacak çok hizmetimiz var. İşimiz çok zor ama imkansız değil. Saha çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren hevesimiz, şevkimiz, isteğimiz ve kazanma arzumuz her geçen gün artıyor. İnanıyorum, başaracağız” dedi. Esnafın ve vatandaşların talep ve sorunlarını da dinleyen Adanır; Zonguldaklıların görev verdiği taktirde sorunları en hızlı şekilde çözeceklerini ifade etti.
Esnafın ve halkın daima yanında olacaklarını kaydeden Adanır, "Esnafımızın ve halkımızın sorunlarına duyarlılık göstererek, onlarla birlikte daha güzel bir Zonguldak için çalışacağız" dedi.
Editör: Bekir Ekici