Devrek Belediyesi'nde yolsuzluk iddianamesi: 30 sanığa 3 ay ile 1862 yıl arasında değişen hapis cezaları istendi
Devrek Belediyesi'nde yolsuzluk iddianamesi: 30 sanığa 3 ay ile 1862 yıl arasında değişen hapis cezaları istendi
İçeriği Görüntüle

Karabük 5000 Evler’de bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Hatice Ö. isimli kadın girdiği bunalımın ardından kendi canına kıymak istedi.

Eşinden ayrı olarak tek başına yaşadığı öğrenilen genç kadın, bilinmeyen bir sebepten ötürü sabah saatlerinde kendisini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son verdi.

Annesinin yanına gelen oğlu kapı açılmayınca durumu yakınlarına bildirdi. Annesinin evde olduğundan emin olan çocuk için olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İçeri giren polis ekipleri kadını doğalgaz borusuna asılı halde buldu.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Savcının incelemesinin ardından genç kadının cansız bedeni morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.