Eski Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’in danışmanlarından Ali Keskinkılıç milletvekili seçildikten sonra ilk maaşını Karabük İdman Yurdu’na bağışladı. Acaba Zonguldak Milletvekilleri yönetimsel anlamda kangrene Zonguldakspor için ne yapacak?

FARKINDALIK YARATMAK İÇİN ÖRNEK OLDU
AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, aldığı ilk maaşını katkı sağlamak amacıyla 3. Lige yükselen Karabük İdman Yurdu’na bağışladı.
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) grubunu lider tamamlayarak 3. Lig’e çıkan Karabük İdman Yurdu’na destekler gelmeye devam ediyor. AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, aldığı ilk maaşını katkı sağlamak amacıyla kulübe bağışladı.
Kulüp Başkanı Adem Aydım yaptığı açıklamada, “Değerli milletvekilimiz Ali Keskinkılıç’a vermiş olduğu desteklerden ve bu duyarlı yaklaşımından dolayı minnetlerimi iletiyorum. Birlikte güçlü olduğumuz inancıyla, bu hikayenin 3. ligde de şampiyonlukla tamamlanması için tüm Karabüklü hemşehrilerimizin, iş insanlarının, esnaflarımızın desteklerinin çok kıymetli olduğunu belirtmek istiyor, milletvekilimize camiamız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ NE YAPACAK?
Zonguldakspor ve Zonguldakspor camiası yıllardan beri kangrene dönen yönetimsel sorunlar nedeniyle benzer yardımların önünü kapatan bir statüde devam ediyor.
Demir Ailesinin şirket takımı konumunda ilerleyen Zonguldakspor halkın takımı olmaktan uzaklaştıkça geçmişte gelen yardımların da önü kesildi. Toplanan paraların akıbeti, gelir gider tablosunun şeffaf bir şekilde açıklanmaması ve üyeliklerin serbest bırakılmaması nedeniyle Zonguldakspor artık eski Zonguldakspor değil.

Karabük'te Nisan ayında dolu etkili oldu! Karabük'te Nisan ayında dolu etkili oldu!

KARABÜK’TE OLAN ZONGULDAK’TA OLABİLİR Mİ?
Karabük’ten Milletvekili seçilen Keskinkılıç’ın yaptığı davranışın Zonguldak Milletvekillerinden de beklenmesi normal ancak Zonguldak milletvekillerinin böyle bir hassasiyeti, çabası ve ilgisi yok.
Zonguldakspor’de güven vermeyen yapı da herkes için bir kaçış nedeni veya mazereti oluyor.
O nedenle Zonguldak Milletvekilleri’nden benzer davranışlar beklenmiyor.
Bunun nedenleri arasında Zonguldak’ta Karabük’te olduğu gibi bir dayanışma ruhunun olmaması da önemli bir etken.