Zonguldak Merkez Kapuz Plajı'nda hafta sonu yaşanan otopark düzensizliği, vatandaşları çileden çıkardı. Gelişigüzel park edilen araçlar nedeniyle otopark içerisindeki boş alanlara giriş yapılamazken, çok sayıda sürücü araçlarını yol kenarına park etmek zorunda kaldı.
İddiaya göre, park edilecek boş alanların önünü kapatan araçlar nedeniyle en az 50 araç yol kenarında yer aradı. Yol kenarındaki alanların da kısa sürede dolması üzerine birçok vatandaş ailesiyle birlikte plaja giremeden geri dönmek zorunda kaldı.
Vatandaşlar, özellikle hafta sonları yoğunluğun yaşandığı Kapuz Plajı'nda belediyenin trafik ve otopark düzenlemesi yapmasını istedi. Sürücüler, otopark giriş ve çıkışlarının kontrol altına alınması, araçların doğru şekilde yönlendirilmesi ve gerekirse park için bir personel görevlendirilmesini istedi. Belediyenin özellikle yaz sezonunda hafta sonları bu bölgede önlem alması ve etkin bir park hizmeti sunması bekleniyor.





