Zonguldak Ereğli Spor (ZES) Başkanı Kaan Kocaman A Takım Sorumlusu Antrenör Mert Er ve Altyapı Antrenörü Oğuzhan Çepni, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun misafiri oldu.

 ZES FORMASI VERDİ

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Kaan Kocaman, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Zonguldak Ereğli Spor forması ve Ereğli'nin yöresel hediyelerinden takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Hacıosmanoğlu; "Kaan başkanıma teşekkür ederim. Samimiyeti ve yaklaşımı ile iyi bir yönetici profili çiziyor. Gençlere destek olması ve sahip çıkması memnuniyet vericidir.  Gençlik önemlidir. Yakın zamanda Ereğli'de Kaan başkanımızın misafiri olacağım" dedi.

3. LİGDE KONTENJAN OLAYI...

Zonguldaksporlu futbolcuların geçen sezon giydiği formalar satışta Zonguldaksporlu futbolcuların geçen sezon giydiği formalar satışta

Zonguldak Eeğli Spor Başkanı Kaan Kocaman'ın Başkan Hacıosmanoğlu'na 3. Ligde alınan 5 kontenjan olayını sorması üzerine Hacıosmanoğlu "Kaan Başkan gençler önemli. Süper Lig'de oynayan bir oyuncu 1. Lige 2. Lige ve 3. Lige giderek hala futbol oynamaya devam ederek gençlerin önünü kapatıyor. Geleceğe yatırım yapmak zorundayız. Aldığımız bu karar ile genç futbolcuların önünü açmayı hedefliyoruz. Kimse bu karardan vazgeçeceğimizi düşünmesin. Zaten bu kararı alırken de kulüplerle birlikte aldık" dedi.

BÖLGESEL AMATÖR TAMAMEN BÖLGESEL OLACAK

Yakın zamanda bir çalışma yapıldığını ve Bölgesel Amatör Lig'i tamamen Bölgesel hale getireceğiz. Bunu üçüncü liglerde de yapacağız. Zonguldak'taki takım Trabzon'a gitmeyecek. Mesefalari ona göre planlayacağız. Futbolda devrim niteliğinde olaylara imza atmaya devam edeceğiz" diyerek önemli paylaşımlarda bulundu.

Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman " Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tüm Samimiyeti ve güzel sohbeti için şükranlarımı sunuyorum. İbrahim başkanımız bizim için bir değerdir" dedi.

BAŞKAN VEKİLİ OTYAKMAZ'INDA MİSAFİRİ OLDULAR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz'ı da ziyaret eden Zonguldak Ereğli Spor heyeti amatör ligler ve üçüncü ligler hakkında sohbet ettiler. Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman ve antrenörlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

EREĞLİ'DE AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYARIM

Başkan Kaan Kocaman ise Türkiye Futbol Federasyonu Başkan ve Başkan Vekilini Ereğli'de ağırlamaktan gurur duyacağını belirterek Ereğli'ye davet etti.

Cf91D7E5 31D3 409B 87E9 8F8Ae51774FeC21F7Dfc 0703 4154 8754 494F8D5E5C0AB7Bcf010 A7F0 4981 9C0F D80Ada3Ecbab

Editör: Şeyma Kaya