İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı ve eski vali Yavuz Erkmen, "AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın hergün CHP’ ye ve de yerel yönetime yönelik eleştiri beyanlarını dinliyoruz. Ancak Çağlayan'dan aynı hassasiyeti TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Milli Savunma Bakanlığı bütçesi görüşülürken DEM’ li bir Milletvekili tarafından tarihi şerefle dolu büyük Türk Ordusu için ‘’ Kandan beslenen işgalciler,, ‘’Tecavüzcüler,, v.s gibi hiçbirimizin kabul edemeyeceği ifadelerde içinde bekliyoruz." dedi.

Gazze’nin sembol isimleri Zonguldak’ta konuşulacak
Gazze’nin sembol isimleri Zonguldak’ta konuşulacak
İçeriği Görüntüle

Yavuz Erkmen yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Cumhur İttifakını oluşturan partilerin, özellikle AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan arkadaşımızın, CHP’ ye ve de yerel yönetime yönelik eleştiri beyanlarını hemen hemen her gün yerel medyada okuyoruz, görüyoruz. Siyaseten haklarıdır, eleştirebilirler.

Ancak bu eleştirileri yapan arkadaşlarımıza sormak istiyorum. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Milli Savunma Bakanlığı bütçesi görüşülürken DEM’ li bir Milletvekili tarafından tarihi şerefle dolu büyük Türk Ordusu için ‘’ Kandan beslenen işgalciler,, ‘’Tecavüzcüler,, v.s gibi hiçbirimizin kabul edemeyeceği ifadeler kullanıyor, hakaret ediyor, Mecliste grubu bulunan partiler ağzını açmazken buna bir tek komisyondaki İyi Parti Grubu itiraz ediyor ve Milletvekilimiz Ayyüce Türkeş, bu lafları edenlere gereken hak ettikleri cevabı veriyor. Hani diğer partiler ? Onların yöneticileri! Türk Ordusuna hiçbir kimse sıfatı ne olursa olsun hakaret edemez, eden cevabını alır. Başka konularda kınama mesajları yayınlayan , protesto mitingleri düzenleyen, Cumhuriyet Savcılarına suç duyurusunda bulunan partiler nerede? Niye İyi Parti’ den başkasının sesi çıkmıyor? Evet ne oldu size: Cumhur İttifakı ortakları, neredesiniz? Niye kınamıyorsunuz? Neden korkuyorsunuz? Hangi saikle , sesiniz çıkmıyorsa bilin ki siz milletimizin, birliğine, beraberliğine ve bölünmez bütünlüğüne susmakla iyilik değil, kötülük yapıyorsunuz. Milletimiz seçim sandığı önüne geldiğinde bunun cevabını da , sandıkta gösterecektir. Bundan emin olun.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ifadelerinde bulundu.