İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay'dan istifa açıklaması! İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay'dan istifa açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ve yönetim üyeleri Saadet Partisi İl başkanlığını ziyaret ederek, sohbet etti.

Ziyaretten memnun kaldığını belirten Saadet Partisi İl başkanı Burak Erol açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; “ CHP il başkanı Devrim dural ve yönetiminin yapmış oldukları iadeyi ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Önümüzdeki yerel seçim ve Zonguldak için bir takım fikir alışverişlerinde bulunduk. Siyasette zamanın çok şeylere gebe olduğunu hep beraber Mayıs 2023 genel seçimlerinde izledik. İş bu nedenle bu seçimde de siyaset çok farklı gelişmelere imza atacağı benziyor. Özellikle Zonguldak merkez belediyesi bizler için çok önem arz etmektedir.

Zonguldak bizim için çok kıymetlidir ve Zonguldakların gerçekten günlük hayatlarında rahat bir şekilde hayat sürmeleri de bizim için bir görevdir. Bunu sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Biz Saadet Partisi teşkilatları olarak mahalli idareler seçimlerine çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Siyasette herkes kendi adamını aday yapmak ve seçtirmek için çalışabilir. lakin bununla birlikte bunun hem ülkemize hem kentimize hiçbir fayda getirmeyeceğini geçmiş tecrübelerle bilmekteyiz. Siyasette ehliyet liyakatın, özellikle belediye yönetimlerinde olacak insanlarımızın donanımlı olması çok aranılan bir meziyettir. Biz milletimizin her zaman ferasetine güvendik ve güvenmeye devam edeceğiz. Halkımız halen Milli Görüş Belediyecilik anlayışını aramakta ve maalesef bir takım manipülasyonlarla halkımızın tertemiz oyları farklı mecralara çekilmektedir. Milli görüş belediyeciliği halen gönüllerde yerini muhafaza etmektedir. Zonguldak ilimizi de Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz."

Editör: Melisa Sapaz