Siyasetçilerin er meydanının seçim sandıkları olduğunu belirten Keleş, hodri meydan çıkışının ardından Kutayer için “Gelecek Partisi’nin üye sayısını bilemem. O durum bizi de ilgilendirmez. 2024 seçimlerinde görüşürüz” dedi.

Mustafa Çağlayan o iddiaları yanıtladı! Hukuki süreci başlattığını açıkladı! Mustafa Çağlayan o iddiaları yanıtladı! Hukuki süreci başlattığını açıkladı!

Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer’in 
“Zonguldak DEVA partisi çok başarılıymış onun için 3.sıra Milletvekili adaylığını almış ya? Hodri meydan Zonguldak Gelecek partisi üyesinin 4 te 1 i kadar üyesi olsun ben bu siyaseti yapmayacağım. Biz kalbe girdik.” sözlerine karşılık şu ifadeleri kullandı:
“Mustafa Başkan sevdiğim bir dostumdur. Ailesi ile birlikte Kozlu’nun değerli kişiliklerindendir. Benim için Mustafa Kutayer budur. Siyasetçilerin er meydanı seçim sandıklarıdır. Başarılı olduklarını düşünüyorlarsa 2024 seçimlerinde istediği yerden aday olsun. Sandıkta görüşelim. Siyasetçilerin yazdıkları söyledikleri bağlayıcıdır. Bu şekilde bağlayıcı açıklamalardan her zaman imtina etmeye çalıştık. Şuan konuşmak ortamı germeye gerek yok. Siyasetçi gözüyle bakmıyorum. Arkadaş gözü ile bakıyorum. Hodri meydan diyorsa seçim sandığını gösteriyoruz. Seçim sonrası görüşelim” dedi.

Editör: Melisa Sapaz