Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’ın Karaelmas buluşmasına ilgi çok yoğun oldu.
Mahalle sakinlerinin akın ettiği buluşmaya MHP MYK Üyesi Murat Kotra da katılarak bir konuşma yaptı.
Ak Parti MHP el ele vererek Selim Alan ile büyük hizmetlere devam edilmesinin şehrin gelişimi için önemini hatırlatan Kotra; “Zonguldak’ta başlayan değişim bu şehrin geleceği için, hepimiz için önemli. Bu değişimi el ele  vererek birlikte devam ettireceğiz. Zonguldak kazansın” dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise, yapılan, devam eden hizmetleri ve projeleri hatırlatarak; “Zonguldak’ı büyük şehir olarak görüyoruz ve buna yakışır hamleleri atıyoruz. Karaelmas her zaman hizmetten yana oldu. Bu hizmetlerin devam edebilmesi için vereceğiniz yetki önemli. Daha büyük adımlar ile daha modern ve  daha çok yaşanabilir bir şehri birlikte inşaa edelim” dedi.
Projeleri de hatırlatan Alan, Karaelmas’ta yapılan çalışmaları hatırlatarak gelecek dönem için de imar ve diğer tüm sorunlarını çözme sözü verdi. Programda ayrıca Ak Parti Milletvekili Muammer Avcı ve İl Başkanı Mustafa Çağlayan da kısa birer konuşma yaparak, Selim Alan ile neden devam edilmesi gerektiğini anlattılar.
SELİM ALAN KARAELMAS MİTİNGİNİN ARDINDAN NE DEDİ?
Kıymetli Karaelmas Mahallesi sakinlerimizin büyük coşkusu ile sıcak gönüllerinde huzur bulduk, destekleriyle gücümüze güç kattık. 
5 yıl boyunca, şehrimizin her köşesinde önemli çalışmalara imza attık ve bu hizmetlerimizin sadece başlangıç olduğunu ifade ettik. Şimdi ise şehrimizin geleceği için daha büyük ve daha iddialı hedeflere sahibiz.
Hizmet yolculuğumuzda en büyük gücümüz sizler olduğunuz. Sizlerin destek ve teveccühü, bizlere her zaman ilham kaynağı olmuştur. 
Sadece bugünü değil, şehrimizin geleceğini de düşünerek vizyon projelerimiz ile yine YENİDEN BİRLİK olacak, güzel kentimizi çok daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. 
Sevgili hemşehrilerim, kararlılığımızı hiçbir zaman kaybetmeden, hep birlikte daha güzel bir geleceğe doğru ilerliyoruz. 
Sizlerin bu desteği ve güveni şehrimiz için  daha büyük hedeflere doğru ilerlememizi sağlıyor. Yine HEP BİRLİKTE Başaracağız ve hak ettiğimiz hizmetlerimize kavuşmaya devam edeceğiz inşallah. 
Bu akşam muhteşem bir atmosfere ev sahipliği yaptığınız ve yoğun katılım sağladığınız için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. 
Bizleri müthiş bir samimiyet ve coşku ile karşılayan güzel hemşehrilerim; sağ olun, var olun!
Editör: Bekir Ekici