Faizsiz kredi veren bankalar! İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA,  QNB Finansbank... Faizsiz kredi veren bankalar! İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA, QNB Finansbank...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaklaşık 700 bin işçi için ek zam protokolü imzalandığını duyurdu. Işıkhan; “İşçi konfederasyonlarımızla yaklaşık bir aydır yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde bu ek protokol ortaya çıkmıştır” dedi. 
KAMU İŞÇİLERİNE EK ZAM DÜZENLEMESİ SON DURUM
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu işçilerinin eşit zam almasının sağlanmasına yönelik imzalanan protokolle ilgili açıklama yaptı.
“Kamu işçilerimiz için eşitlik sağlamak adına; enflasyon ve ücret zammının toplamından oluşan oranın yüzde 32.57 olarak uygulanmasını içeren Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Ek Çerçeve Anlaşması Protokolü’nü imzaladık” dedi.
Işıkhan; ''Böylelikle kamu işçilerimize Ocak 2024’te yapılan artıştan, süreleri henüz gelmeyen kamu işçilerimizin de toplu sözleşme süreleri içinde yararlanmalarını sağladık. Bir sonraki toplu sözleşme döneminde, yürürlük tarihleri farklı olan toplu sözleşmelerin yürürlük tarihlerinin 01 Ocak 2025’te başlatılmasına karar verilmiştir.'' ifadelerini kullandı.
Editör: Şeyma Kaya