Haydi Zonguldak 1 Mayıs'ta alanlardayız! Haydi Zonguldak 1 Mayıs'ta alanlardayız!

Zonguldaklı Milli Boks Antrenörü İshak Tiryaki, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak 2023 yılını 1 altın 6 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 9 madalya ile kapattıklarını açıkladı.
Tiryaki, 2024 yılında antrenörlük hayatına da son vereceğini belirtirken,  sporu yönetenlere asla ve asla hakkını da helal etmeyeceğini söyledi.
"2023 YILINI 9 MADALYA İLE KAPATTIK"
2023 yılını 9 madalya ile kapattıklarını belirten Tiryaki:2023 yılını 9 madalya ile kapattık. Büyükler katagorisinde bay-bayan 1 altın, 4 gümüş, 2 bronz, gençler katagorisinde 1 gümüş, yıldızlar katagorisinde 1 gümüş madalya ile son buldu.
2024 yılında hayırlısı ile büyük bayan, genç erkek,bayan yıldızlar, erkek bayan  faliyetlerinden sonra bizde antrenörlük hayatımıza son vereceğiz."dedi 
"HAKKIM HARAMDIR"
Sporu yönetenlere asla ve asla ve  helal etmeyeceğini belirten Tiryaki:" Ama özellikle şunu belirtmek istiyorum. Sporu yönetenlere asla ve asla hakkımı helal etmeyeceğim. Beni bu sürece getiren maddi manevi ezenlere hakkım haramdır.Köşeme çekilip bekleyeceğim. Kim birtane milli sporcu yetiştirecek aileler çocuklarını kimlere emanet edecek. Not en başarısız olduğum yıl 2023'dur, nedeni çok fazla milli takıma süre ayırmam olmuşdur."dedi

Editör: U. G.