Bölgesel Amatör Lig'in yeni takımı Alaplı Belediyespor’da yönetim, teknik direktör Görkem Başoğlu'nun raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Yeni sezonda iyi bir kadro ile ligde mücadele etmek isteyen sarı-lacivertli ekip bu doğrultuda  dış transferde iki oyuncu ile anlaşarak kadrosuna katarken, iç transferde ise ilk anlaşmayı savunma oyuncusu Kürşat Günay ile yaptı. 

Bilindiği gibi Alaplı Belediyespor yönetimi, geçtiğimiz günlerde dış transferde Küçükçekmece Sinopspor'dan 33 yaşındaki forvet ve iki kanatta da oynayabilen tecrübeli oyuncu Salim Uzun ve Bahçelievlerspor'da forma giyen 25 yaşındaki genç sol kanat oyuncusu Fatih Hüseyin Salim ile anlaşarak kadrosuna katmıştı. 

Karabük Gençlikspor penaltılarla İstanbul Zara Ekinlispor'u yendi! Karabük Gençlikspor penaltılarla İstanbul Zara Ekinlispor'u yendi!

Dış transferde Uzun ve Salim sonrasında Alaplı Belediyespor yönetimi, iç transferde ise bugün takımı Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesinde büyük rol oynayan 23 yaşındaki savunma oyuncusu Kürşat Günay ile anlaşarak kadrosuna kattı. 

Alaplı Belediyespor Kulüp Müdürü Ali Ünlü, iç transferde ilk anlaşmayı Kürşat Günay ile yaptıklarını sosyal medya hesabından duyurdu ve  "Savaşcı defansın genareli Kürşat Günay yeniden Alaplı Belediyespor’da." ifadelerine yer verdi

Ayrıca Alaplı Belediyespor yönetimi, dış ve iç transferde önemli oyuncularla görüşmelerini sürdürürken, önümüzdeki günlerde anlaştıkları oyuncuları kamuoyuna duyurması bekleniyor.