Çevre Koruma Derneği Başkanı Ahmet Öztürk ‘ün Gökçebey OSB'nin planlamasına tepki göstermesi sonrası Erken Soner Kodaman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Yıllardır sadece yaptıkları tek iş herşeye itiraz etmek olan, yapmaktan çok yıkmaktan yana olan  bu zihniyetten bıktık. Bu beyfendi Gökçebeyi bilmez, Gökçebeylileri bilmez.  Amaç ve gaye örümcek ağı tutmuş düşüncelerinin adına özgürlük diyerek isteklerini normalleştirmek. Özgürlük istihdam ile sanayi ile gelişmekle olur ama bunların detleri halk hep fakir kalsın herşey sadece bunlarda olsun. Şimdi ilçemde ki kardeşlerime sormak istiyorum, sizde mi karşı çıkıyorsunuz OSB’ye,Ahmet Öztürk’ün paylaşımlarında beğenileriniz var? Yapmayın ne olur O.S.B’nin siyaseti olmaz iş,aş ve ekmeğin siyaseti olmaz heleki Emeğin siyaseti hiç olmaz.

KEİPA üyeleri Maden Müzesini ziyaret etti! KEİPA üyeleri Maden Müzesini ziyaret etti!

Gökçebey Ak Parti Teşkilatı Olarak bizler milletimizin geleceğini bir iki asortik kelimeyle haber yapan hiç kimseye bırakmayacağız, biz bu yola çıkarken Gökçebeyli hemşerilerimize söz verdik 30 yıldır yapılamadı vallahi yapacağız billahi yapacağız dedik ve geldiğimiz aşama ortada bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Gökçebey bir ve birlik asla kimse ilçemizin gelişmesini gurbette ki kardeşlerimizi,yavrularımızı ilçemize getirmemize engel olamayacaktır.”

Editör: U. G.