Memur sendikaları toplu sözleşme masasında Memur Sen’in tavrına tepki gösterirken Zonguldak Memur Sen bir güzellik firması ile imza attı.
Toplu Sözleşme Görüşmeleri için zam teklifi süreci sona erdi. 'Emekli ve memur zammı ne kadar olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan memur maaşları için dikkat çeken değerlendirmeler geldi. Hükümetin 2024 yılının ilk yarısı için zam teklifi yüzde 15 ve ikinci yarısı için yüzde 10 oldu. 

Okullarda operasyon! Uyuşturucu ve silah yakalandı! Okullarda operasyon! Uyuşturucu ve silah yakalandı!

ZAMMI UNTTULAR GÜZELLİK İÇİN İMZA ATTILAR
Ağustos ayı ile başlayan Toplu Sözleşme Görüşmeleri için son viraja girildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın uzun toplantılar gerçekleştirdi. Zam teklifi konusunda uzlaşma sağlanmadığı için toplu sözleşme zammı için kararı hakem heyeti verecek.
Gözlerin Ankara’ya çevrildiği saatlerde Zonguldak Memur Sen adına Sağlık Sen Başkanı Mehmet Ali Kara’nın bir güzellik merkezi ile güzellik anlaşması yapması çalışanlar arasında günün konusu oldu.
Çiğdem Uğurlu Akademisi ve Güzellik Salonu ile protokole imza atan Kara, 10 bin üye ve aileleriyle birlikte Zonguldak’ta 40 bin üyenin güzellik merkezinden alacakları hizmetten yüzde 30 indirile yararlanabileceklerini söyledi.

DİĞER SENDİKALAR NE YAPACAK?
Sağlık sen Başkanı Kara’nın bu imzası ile birlikte diğer sendikalardan Memur Sen’e üye transferlerinin olmayacağı merak ediliyor.

Güzellik Merkezi - Egemed Hastaneleri

Editör: Melisa Sapaz