Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Haberleri

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi haberleri ve güncel Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi gelişmeleri, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile ilgili tüm video, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi fotoğrafları ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Bulutistan Yönetim Kurulu üyeleri ile beraberindeki heyet Rektör Özölçer’e ziyarette bulundu.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Biyoloji Bölümü lisans programı FEDEK tarafından akredite edildi.

Zonguldak

Üniversitelere akademik internet hizmeti sunan ULAKBİM, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin kampüslerinin internet hizmetlerini güçlendirdi.

SPOR

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi BESYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bilal Emektar T200 Masters Tenis Turnuvası’nda şampiyon oldu.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 14-21 Mart tarihleri arasında Hatay’da kurulan Gönül Mutfağı’nda, depremzedelere...

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, erkek öğrenci yurdundaki öğrencilerle sahur yaptı.  

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer 21 Mart Nevruz Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Zonguldak

Akademisyenler ve sektör uzmanları arasındaki bilgi ve deneyim paylaşımını arttırmak ve sürdürülebilir çözümler geliştirmek adına iş birliği yapmak için Zonguldak...

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Farabi Kampüsünde yer alan öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle birlikte orucunu açtı.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin 2023 yılı akademik genel kurul toplantısı, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı...

EĞİTİM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İletişim Fakültesi 2023 yılı akademik genel kurul toplantısı, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla...

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 2 yılda hangi çalışmaların yapıldığını basın mensupları ile paylaştı.