Zonguldak havalimanı Haberleri

zonguldak havalimanı haberleri ve güncel zonguldak havalimanı gelişmeleri, zonguldak havalimanı ile ilgili tüm video, zonguldak havalimanı fotoğrafları ve zonguldak havalimanı haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak Dortmund Zonguldak Düsseldorf uçak sefer saatleri belli oldu.

Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Havalimanının 2023 yılında 130.420 yolcu ile yeni bir rekora imza attığını açıkladı.

GÜNDEM

Zonguldak, Bartın, Karabük ile Almanya'daki bölge insanına hitap eden Zonguldak Havalimanında 2023 yılı sonu verileri açıklandı.

Zonguldak

Devlet Hava Meydan İşletmesi (DHMİ) tarafından Zonguldak Havalimanının 2023 yılı Kasım ayı sonu istatistikleri yayınlandı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta hafta sonu beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle havalimanında alarm durumuna geçildi.

GÜNDEM

Zonguldak Havaalanı'nda senaryo gereği kaza kırıma uğrayan uçaktaki yolcuların kurtarılması için tatbikat yapıldı.

Zonguldak

Zonguldak Havalimanı logosunu değiştirme kararı alarak, yeni tasarımlar yayınladı.

Zonguldak

Zonguldak Havalimanı tarafından, yolcular için bagaj uyarısı yapıldı.

ULUSAL

Zonguldak Havalimanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya havalimanında yaşanan bavul sorunu ile ilgili açıklamada bulundu.

ÇAYCUMA

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından ZONHAV şirketinin kiralık olarak işlettiği Zonguldak Havalimanı rekora doymuyor. Havalimanının 2023 yılı Ağustos ayı...

GÜNDEM

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu Zonguldak Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.

GÜNDEM

Zonguldak Havalimanı 2023 yılı ilk 6 aylık faaliyet raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda araması bulunan 15 kişinin havalimanında yakalandığı belirtildi.